Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Poliţiştii au confiscat sute de petarde şi artificii


   Polițiștii au confiscat sute de petarde și artificii. Tododată, pe numele mai multor persoane au fost întocmite și dosare penale pentru nerespectarea regimului materialelor explozive. Printre peroanele cercetate se numără și o focșăneancă. „Polițiștii din Adjud au depistat-o pe F. Veronica, de 36 ani,  din municipiul Focșani, care oferea spre comercializare articole pirotehnice fără a deține autorizație de efectuare a operațiunilor cu astfel de obiecte. Polițiștii au ridicat în vederea confiscării un număr de 11 cutii cu petarde a câte 60 bucăți fiecare. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului materialelor explozive”, ne-a transmis inspectorul principal Bogdan Toader, de la biroul de presă al IPJ Vrancea. 
   Tot la Adjud, pe strada Nicolae Bălcescu, a fost identificat și Octavian M., de 60 de ani, care vindea petarde fără autorizație. „Au fost ridicate în vederea confiscării un număr de 22 cutii petarde a câte 60 bucăți fiecare, o cutie petarde cu 300 de bucăți și 6 artificii. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului materialelor explozive”, a mai spus inspectorul principal Toader.  
   Åži doi bărbați din Galați s-au ales cu dosare penale pentru aceeași infracțiune. Vasile H. și Gheorghe B. au fost depistați de polițișții din comuna Poiana Cristei în timp ce vroiau să vȃndă artificii și pocnitori pentru care nu aveau autorizație. „Cele două persoane au fost conduse la sediul postului de poliție și cu ocazia controlului făcut s-au ridicat în vederea confiscării 22 de cutii cu petarde și  2 artificii”, ne-au spus politișții. 
   Polițișții au mai întocmit un dosar penal și pe numele a trei bărbați din comuna Dumbrăveni. „La data de 29.12.2013, ora 12.30, polițiștii din Dumbrăveni i-au identificat pe B. Neculai, de 54 ani, B. Vali, de 39 ani și T. Romeo, de 43 ani, toți din localitate, care ofereau spre vânzare petarde fără a poseda autorizație de comercializare. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului materialelor explozive”, a mai spus inspectorul Toader. 

Articolul precedent
Articolul următor

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?