Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Cadouri cinematografice la Focșani: Filmele ”Pisica albă, pisica neagră” și ”Ştrumpfii 2”


   În ultimul weekend din acest an, focșănenii sunt invitați la un regal cinematografic, cu filme pentru toate gusturile și pentru toate vârstele. Sâmbătă și duminică, 28 și 29 decembrie, de la ora 15.00, copiii, alături de părinți, sunt invitați la Cinematograful Balada să vadă filmul de animație și comedie „Åžtrumpfii 2” (2013), printre vocile personajelor fiind și cele ale artistelor Christina Ricci și Katy Perry.
    Sâmbătă, la ora 17.00, puteți urmări documentarul muzical „One Direction: Ä‚știa suntem” (2013), inspirat dintr-un cunoscut talent show tv.  Niall, Zayn, Liam, Harry și Louis au fost descoperiți în cadrul concursului britanic The X Factor în 2010. Au terminat concursul pe podium, iar trupa lor, One Direction, a devenit brusc una dintre cele mai populare trupe britanice.
    Duminică, la ora 17.00, pentru împătimiții de senzații tari, va rula filmul biografic și horror „Trăind printre demoni” (2013).  Doi specialiști în paranormal sunt chemați de familia Perron, terorizată de prezența unor spirite întunecate la ferma lor.
    Sâmbătă și duminică, de la ora 19.00, la Balada va rula filmul „Pisica albă, pisica neagră” (1998), în regia lui Emir Kusturica. Filmul, care este o comedie muzicală, a fost distins cu trei premii și o nominalizare Veneția și o nominalizare la Academia Europeană de Film.
    Film va fi și la Odobești, duminică, de la ora 11.00, comedia „Crăciun cu scântei” (2006), cu Matthew Broderick și Danny DeVito.
    Prețul unui bilet la oricare dintre aceste filme este 5 lei. Vizionare plăcută!

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?