Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: „Venim să vă colindăm și să vă bucurăm”


   Serviciul Public Local de Asistență Socială Focșani a organizat, la inițiativa și în colaborare cu două clase de ciclu primar din cadrul Școlii Gimnaziale „Duiliu Zamfirescu”, acțiunea intitluată „Venim să vă colindăm și să vă bucurăm” ce face parte din proiectul „Dăruiește din inimă de copil”. Evenimentul a avut loc la sediul Clubului Seniorilor de pe lângă Filiala de Cruce Roșie Vrancea. 
   La eveniment au participat 30 de copii și tineri care provin din familii numeroase, cu venituri reduse, aflați în evidența SPLAS, beneficiari de servicii și prestații sociale și elevii claselor a IV-a A și a IV-a D ai Școlii Gimnaziale „Duiliu Zamfirescu”.
   Elevii inițiatori ai proiectului, coordonați de cadrele didactice, au colectat și achiziționat prin propriile eforturi, 27 de pachete cadou pentru copiii și tinerii beneficiari direcți. Cadourile au fost oferite în cadrul evenimentului festiv de ieri, ocazie cu care elevii au organizat și un spectacol cu cântece de Crăciun, colinde, poezii, cât și alte obiceiuri românești de sărbători (plugușorul, sorcova, capra).   Proiectul „Dăruiește din inimă de copil a fost inițiat de Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu”, prin învățătoarele Daniela Gavrilă și Georgeta Rădulescu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?