Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

GALERIE FOTO: Daruri pentru copiii internați la Spitalul Județean


   Moș Crăciun a venit mai devreme cu câteva zile pentru copiii internați la Spitalul Județean de Urgență Focșani. Membrii Asociației Smart Group Solutions au venit, ieri, la cea mai mare unitate spitalicească din județ încărcați cu daruri pentru cei mici. Au fost împărțite cadouri în Secțiile de Chirurgie Infantilă și Pediatrie, dar și în Policlinica pentru Copii. În total, aproximativ 100 de copilași au primit daruri de la Asociația Smart Group Solutions, daruri care au constat în dulciuri, fructe și diferite jucării. „Noi, Asociația Smart Group Solutions, am încercat, ca în fiecare an, să îndulcim cât de puțin suferința unor copii. Un gest mic poate aduce zâmbete pe chipurile copiilor, zâmbete care pentru noi, adulții, reprezintă spiritul lui Moș Crăciun și magia Sărbătorilor de Iarnă! Orice gest frumos este răsplătit într-un fel, orice faptă bună îndeamnă și pe alții la fapte bune. Să nu uităm că am fost cu toții copii! Sărbători fericite cu liniște și sănătate!”, ne-a spus Nicu Dragomir, reprezentantul Asociației Smart Group Solutions. 
   Darurile oferite au adus zâmbetul pe chipurile copiiilor, dar și părinților acestora, care au fost foarte încântați de gestul asociației. „Este un gest foarte frumos din partea lor că s-au gândit la copiii noștri. Cred că ăsta va fi singurul cadou pe care-l va primi copilul meu de sărbători. Să le dea Dumnezeu Sănătate!”, ne-a spus o mămică internată cu copilul ei la Pediatrie. 
   Și reprezentanții Spitalului Județean au fost foarte încântați de acțiunea celor de la Asociația Smart Group Solutions. „Bucuria din ochii copiilor este de neprețuit. Le mulțumim pe această cale!”, a declarat Alina Cosma, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Focșani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?