Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

CAZARE DE SĂRBĂTORI (VII)


   Hotelierii din țară au pregătit oferte variate pentru turiști în perioada sărbătorilor de iarnă, vizitatorii fiind întâmpinați cu mâncăruri tradiționale, grătar în zăpadă, plimbări cu sănii trase de cai, dar și saună sau baie cu lapte și miere. Deși litoralul nu este o destinație preferată de sărbători, și hotelierii și proprietarii de pensiuni de aici au pregătit oferte pentru turiști.

Seară festivă cu karaoke și bal mascat

    Unii hotelierii de pe litoral au pregătit oferte mai complexe, care cuprind pensiune completă ori sistemul all inclusive, petrecerea de Revelion și acces gratuit la saună sau SPA, prețul pentru acest pachet fiind pe măsură, de la 1.600 de lei de persoană în cameră dublă pentru trei nopți de cazare, totul în hotelurile de patru și cinci stele.
    La un hotel de patru stele din Mamaia, patru nopți de cazare în perioada 29 decembrie și 2 ianuarie, în cameră dublă, în sistem all inclusive, costă 2.170 de lei de persoană. Prețul poate crește cu aproximativ 320 de lei dacă este aleasă o cameră cu vedere la mare. De banii plătiți, turiștii beneficiază gratuit de diverse tratamente SPA și tratamente corporale de înfrumusețare și relaxare, petreceri pentru serile de 30 decembrie și 1 ianuarie, masa festivă de Anul Nou cu muzică live, acces gratuit la piscina interioară, saună, jacuzzi, fitness.
    Cu o ofertă similară vine și un hotel de cinci stele tot din stațiunea Mamaia, care a pregătit pachete de două și trei nopți de cazare. Pachetul pentru două nopți, între 31 decembrie și 2 ianuarie, costă 1.155 lei de persoană în camera dublă și 1.455 lei de persoană într-un apartament cu vedere la mare, în timp ce prețurile pentru trei nopți de cazare sunt de 1.545 de lei de persoană, respectiv, 1.995 lei de lei de persoană.
    Cele mai multe oferte de Revelion sunt în stațiunea Mamaia, dar și hotelierii din sudul litoralului au pregătit pachete pentru această perioadă. Astfel, un hotel de trei stele din Eforie Nord oferă pachete pentru trei, patru și cinci nopți de cazare, în cameră dublă, cu prețuri cuprinse între 1.344 lei și 1.792 de lei sejurul pentru doi adulți, cu pensiune completă și cina festivă de Revelion. Oferta este valabilă în perioada 30 decembrie – 4 ianuarie și include și acces gratuit la saună, jacuzzi, fitness și piscină. În 1 ianuarie hotelul organizează seară festivă cu karaoke și bal mascat.
    În Mangalia, un hotel de trei stele oferă, atât de Crăciun, cât și de Revelion, sejururi de câte patru zile, la prețul de 627 de lei camera dublă, pentru doi adulți, cu mic dejun inclus.
    Cei care vor să vină pentru o minivacanță de iarnă pe litoral mai au la dispoziție și ofertele în pensiuni și vile, dar aici, în majoritatea cazurilor, doritorii trebuie să se gospodărească singuri.
    Cele mai multe vile și pensiuni disponibile sunt în Eforie, Costinești, Vama Veche și 2 Mai, prețurile fiind mai mici decât la hotel. O cameră dublă la o vilă din Eforie Nord poate fi închiriată pentru 798 de lei sejurul, pentru doi adulți. Oferta include cazare pentru două nopți, cina festivă de Revelion, ciorbă de potroace în dimineața zilei de 1 ianuarie, dar și o cină tradițională în seara aceleiași zile. O vilă din Costinești, care are nouă camere, poate fi închirată de un grup de 20 de persoane pentru două sau trei nopți cu 95 de lei de persoană pe noapte, pentru întreaga capacitate, iar o vilă din Vama Veche, cu o capacitate de 40 de locuri în 21 de camere, poate fi închiriată în totalitate la prețuri pornind de la 1.200 de lei pe noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?