Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Fuego a primit flori şi borcane cu dulceaţă de la fanii din Focșani


   Focșănenii au luat cu asalt, la propriu, Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”, vineri seară, când a avut loc concertul lui Fuego, intitulat ” Din lumina unui Crăciun”. Pentru că locurile au fost insuficiente, iar publicul numeros, organizatorii au amplasat scaune și pe culoare. Iubitul artist, care revine în fiecare an la Focșani în cadrul turneului său de Crăciun, a fost impresionat de audiența de care se bucură în Vrancea și a spus că, dacă știa că va fi atât de aglomerat, ar mai fi programat un spectacol în prima parte a zilei. Spectacolul de la Focșani este al doilea pe care Fuego l-a susținut în cadrul acestui turneu de Crăciun în Vrancea, după cel de la Adjud. Artistul a apreciat și atmosfera caldă, la propriu și la figurat, de la Ateneu.
   Paul Surugiu a fost acompaniat de Orchestra Filarmonicii din Pitești și a fermecat publicul focșănean cu acordurile cântecelor de Crăciun, dar și prin spectaculozitatea decorurilor și a costumelor. Pe scenă, alături de Fuego, a cântat excepțional la nai și o soprană, care a fost ucenica maestrului Gheorghe Zamfir. Atmosfera a fost caldă și emoționantă și datorită luminițelor din sală, fiecare spectator primind la intrare un breloc cu led.
   Fuego a ținut să mulțumească în mod special Elenei Stoica, patroana firmei Tricoton Panciu și consilier local PSD în același oraș, care a primit o diplomă și flori, datorită susținerii oferite și faptului că firma menționată a realizat costumele de scenă ale membrilor band-ului artistului. Cu ocazia spectacolului, Fuego și-a lansat și noul album cu cântece de Crăciun.   
   La final, artistul a fost răsplătit cu multe flori, dar și cu alte daruri speciale. Fuego a mărturist publicului că, de 10 ani de când susține concerte la Focșani, o bătrânică îi aduce dulceață, iar anul acesta a venit cu dulceață de gutui și căpșuni. Paul Surugiu are la Focșani și un fin, un băiețel pe care l-a botezat cu numele său. 
   Cele două ore de spectacol s-au scurs pe nesimțite pentru focșănenii prezenți în sala de spectacole, care au plecat acasă mai încărcați sufletește.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?