Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Echipa de juniori republicani B, locul III după 14 etape


   În toamna care tocmai a trecut, din campionatele juniorilor republicani (A – născuți după 1 ianuarie 1995 -, și B – născuți după 1 ianuarie 1997) s-au disputat 14 etape, dintre care trei runde au fost din retur. În competiția mai sus menționată, județul nostru a fost reprezentat de echipele Liceului cu Program Sportiv Focșani, ambele repartizate fiind în seria a II-a.
   După consumarea etapelor amintite anterior, la nivelul juniorilor B, LPS Focșani se află pe locul III (25 de puncte), în timp ce juniorii A ocupă locul V, doar primele două clasate urmând să obțină calificarea la Etapa Intermediară, astfel că, lupta se anunță una foarte aprigă, între primele patru clasate de acum. Partea a doua a campionatului este programată să înceapă pe 9 martie.
Regulamentul de disputare a Campionatului Național de juniori
   Echipele care vor încheia sezonul regulat pe locurile 1 și 2 se vor califica în Etapa Intermediară. Formațiile clasate începând cu locul al 3-lea până la locul al 10-lea (inclusiv) al clasamentului vor participa la Etapa de Palmares, iar grupările clasate pe locurile 11 și 12 nu vor mai continua competiția. Așa cum afirmam anterior, în Etapa Intermediară participă echipele clasate pe locurile 1 și 2 din fiecare serie după terminarea etapei preliminare.
   Acestea vor fi împărțite în 4 serii a câte 4 echipe după următoarea împerechere a seriilor: seria 1 cu seria 2, seria 3 cu seria 4, seria 5 cu seria 6, seria 7 cu seria 8. Se va desfășura în sistem campionat, tur-retur, 6 meciuri ( în zilele: 24 și 27 aprilie, 4, 11, 15 și 18 mai), iar grupările clasate pe locurile 1 și 2 în fiecare serie se vor califica în cele două serii ale turneului semifinal (25-29 mai). Cine se va impune în penultima fază a competiție va disputa finala Campionatului Național al Juniorilor Republicani din data de 5 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?