Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Şoferi băuți ori fără permis


Doi șoferi s-au ales cu dosare penale pentru că și-au condus mașinile băuți fiind, iar un altul pentru că nu avea permis. Luni seara, la ora 20.30, polițiștii focșăneni l-au depistat pe strada Mărășești pe Valentin-Liviu G., de 24 ani, din comuna Bîrsești, în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Rezultatul alcoolemiei a fost de 0,46 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Åžoferul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice.  
Un alt șofer băut a fost oprit în trafic ieri dimineață, la ora 4.00, tot de polițiștii din cadrul Biroului Rutier. Vasile M., de 55 de ani, din orașul Câmpina, a fost oprit pe strada 1 Decembrie din Focșani. În cazul său, aparatul alcooltest a indicat o alcoolemie de 0,42 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. El a ajuns la spital pentru probe de sânge. 
Tot luni, la ora 11.15, polițiștii din Sihlea l-au depistat pe Sterea Ș., de 73 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?