Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Lucrările la Centrul de informare turistică au fost finalizate


        Lucrările la imobilul din centrul comunei Tulnici în care va funcționa un centru de informare turistică au fost finalizate, iar în perioada următoare va avea loc recepția tehnică la finalizarea lucrărilor. Investiția a fost posibilă cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Vrancea și al UNCJR, Marian Oprișan, care a alocat 1,2 milioane de lei pentru realizarea acestei investiții. „În perioada imediat următoare vom face recepția tehnică la această investiție. Lucrările au fost realizate conform proiectului și se poate spune că, după 20 de ani, au fost finalizate, iar imobilul a primit o destinație, ca urmare a sprijinului acordat de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan”, a precizat Romeo Iordache, directorul Direcției Tehnice din cadrul Consiliului Județean Vrancea. 
 Primarul Valentin Bîznă spune că după ce vor fi terminate lucrările la acest obiectiv, comuna pe care o va conduce va avea unul dintre cele mai frumoase centre de informare turistică. „Este o investiție pe care locuitorii comunei noastre o așteaptă de foarte mult timp. De-a lungul timpului au fost multe promisiuni privind reabilitarea acestui imobil cât și destinația pe care urma să o aibă. Iată că în prezent, cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, căruia țin să-i mulțumesc încă o dată în numele locuitorilor comunei, reușim să finalizăm lucrările la acest obiectiv„, a spus primarul Valentin Bîznă. Acesta a arătat că în imobil ar putea să funcționeze și un dispensar medical. 
 Valoarea totală a investiției este de peste 1,7 milioane de lei. Finanțarea este asigurată integral de Consiliul Județean Vrancea. Imobilul este format din parter plus două etaje și are suprafață de 721 metri pătrați. Clădirea a fost proiectată inițial pentru bloc de locuințe, propusă ulterior pentru sediu primărie sau dispensar medical. Însă, în cele din urmă, cu sprijinul Consiliului Județean Vrancea, în imobilul mai sus menționat va funcționa un centru de informare turistică. 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?