Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Dansatori de la Elite şi TenDance, medaliaţi


Federația Română de Dans Sportiv și Magic Dance Club București au organizat a 3-a ediție a „Winter Dancesport Festival”, întrecere de dans sportiv care s-a desfășurat în Sala Antilopa din Capitală. Două perechi de la cluburile Elite și TenDance Focșani s-au întors acasă cu medalii: perechea formată din Robert Drăghiea și Alina Cristina Voinea (CS Elite) a ocupat locul 3 la Clasa E (14-14 ani), iar perechea Andrei Dumitrescu – Claudia Manta (Elite) aocupat aceeași poziție la Open Basic Standard (12-15 ani). 
Alți doi dansatori, Mihai Belciuganu și Åžtefania Denisa Mihăilă (TenDance) s-a clasat pe locul 4 la Clasa Hobby (6-11 ani). Perechea Robert Pintilie – Bianca Voinea a concurat la „Maribor Open” (Slovenia), întrecere care a reunit la start peste 600 de perechi din Rusia, Italia, Slovenia, Austria, Ungaria, Germania și Bulgaria. Pintilie și Voinea au ocupat locul I la juniori I Basic Latino 3 dansuri, locul IV la juniori I Open Basic Latino, locul V la Open juniori I Ten Dance și locul VI la juniori I Open Basic Standard. 
În altă ordine de idei, clubul Elite Focșani organizează joi, 19 decembrie, de la ora 18.30, la Casa de Cultură „Leopoldina Bălănuță” din Focșani Serbarea „Moș Crăciun”, la care sunt așteptați toși sportivii din cadrul clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?