Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO : Volei, Divizia A2: CSM Focșani 2007 – ACS Transilvania Brașov 1-3


Formația CSM Focșani 2007: Mihaela Tașkiran, Ana Maria Cimpoeșu, Bianca Rusu, Camelia Lăzăroiu, Delia Lăzăroiu, Diana Georgescu, Livia Lupoae, Lavinia Ifrim.
Anticipam în avancronica meciului de sâmbătă, din sala LPS, dintre CSM Focșani 2007 și Transilvania Brașov, din etapa a șasea a Diviziei A 2, ca va fi o dispută foarte echilibrată. Așa a și fost, toate seturile fiind încheiate la diferențe mici! Nu s-a produs, însă, și revanșa așteptată de susținătorii gazdelor, după ce pierduseră cu 2-3 în deplasare.
Fetele antrenate de profesorul Marian Rădulescu au început meciul cu o evoluție apropiată de la nivelul lor cel mai bun și și-au adjudecat primul set, în care au condus la puncte de la început până la sfârșit. În al doilea set, însă, au fost tot timpul cu unul două puncte în urma adversarelor, până la 15-17, după care oaspetele s-au desprins la șapte puncte, 16-23. Focșănencele au revenit până la 22-24, dar s-au oprit aici. Setul al treilea a avut o desfășurare aproape identică: a fost echilibru până la 14-14, după care brașovencele s-au dus la un ecart de șase puncte. După 17-23 s-a făcut 22-24, însă CSM Focșani 2007 nu a mai ajuns la victoria în set. Rămânea, totuși posibilitatea câștigării meciului. Fetele Focșaniului chiar au lăsat impresia că pot să o facă, după ce au condus în setul al patrulea cu 15-6! Cele nouă puncte avans s-au topit ca zapada la soare și oaspetele s-au impus cu 25-23, și au câștigat meciul cu 3-1!
CSM Focșani 2007 are scuza, reală, că nu a avut, practic, bancă de rezerve și profesorul Marian Rădulescu nu a putut face schimbările pe care jocul le impunea! Romina Coman, jucătoare importantă pentru gazde nu a venit la joc, fiind bolnavă, Lavinia Ifrim este accidentată la un deget și nu a putut juca, chiar dacă a fost la teren.
În etapa viitoare, la 28 ianuarie, CSM Focșani 2007 se va deplasa la Medgidia, pentru meciul din etapa a șaptea, cu CS SEN 90.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?