Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Și-a atacat concubina cu toporul


Un bărbat de 36 de ani, din comuna Obrejița, a ajuns în atenția polițiștilor după ce și-a atacat concubina cu un topor. Conflictul dintre Adrian C. și concubina sa, Vasilica P., a izbucnit sâmbătă seara. Supărat pe femeie, Adrian a luat un topor și a lovit-o pe aceasta de mai multe ori peste brațul stâng. Întrucât se simțea rău, Vasilica  a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani pentru a primi îngrijiri medicale. La spital a ajuns și agresorul, care a fost internat în Secția de Psihiatrie. 
Polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare și așteaptă constatările medico- legale pentru a face încadrarea juridică a faptei. „La data de 07.12.2013, ora 22.12, polițiștii din Obrejița au fost sesizați despre faptul că C. Adrian, de 36 ani, din localitate, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul unui conflict spontan, a lovit-o cu un corp dur în zona antebrațului stâng pe concubina sa P. Vasilica. Femeia a fost transportată pentru a primi îngrijiri medicale la Spitalul Sf. Pantelimon Focșani. Suspectul a fost internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Focșani, urmând ca în funcție de constatările medico-legale să se dispună măsurile legale„, a declarat inspectorul principal Bogdan Toader, de la biroul de presă al IPJ Vrancea. 
 De asemenea, în week-end, două femeii din comuna Homocea s-au încăierat, iar una dintre ele a ajuns la spital. Conflictul dintre cele două a izbucnit din senin, iar una dintre ele a lovit-o pe cealaltă cu pumnii și picioarele în abdomen. Polițiștii ne-au spus că în acest caz nu a fost depusă nicio plângere. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?