Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Necalificații au cele mai mari șanse de angajare în Vrancea


Lista locurilor de muncă declarate vacante pentru această perioadă, de angajatorii vrânceni, cuprinde 258 de oferte. Astfel, se pot angaja persoanele de profesie hidrolog, inginer construcții civile, industriale și agricole, inginer construcții hidrotehnice, asistent medical generalist și psiholog în specialitatea psihologie clinică. Sunt căutați, de asemenea, șomerii de meserie maistru electrician în construcții, operator vânzări prin telefon, supraveghetor jocuri (cazino), bucătar, frizer, vânzător, casier, îngrijitoare la unități de ocrotire socială și sanitară, agent de intervenție pază și ordine, zidar rosar-tencuitor, fierar betonist, dulgher (exclusiv restaurator), instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, zugrav, sudor, tinichigiu în construcții, lăcătuș construcții metalice și navale și mecanic auto. Foarte multe locuri (70) sunt disponibile pentru cei ce doresc să se angajeze ca muncitori necalificați. 
 Încă 154 de locuri de muncă vacante au transmis și angajatorii din țările Comunității Economice Europene, oferta lor fiind valabilă până la data de 12 decembrie. Astfel, în Italia se caută un manager de export și trei agenți serviciu clienți. În Danemarca se pot angaja medici specialiști radiologie, cardiologie, ginecologie și geriatrie, în Republica Cehă șlefuitori pilitori, în Belgia un polizator în metal, iar în Spania persoane de profesie controlor și programator CNC, manager (lider) proiect, web designer/conducător echipă, analist senior J2EE/conducător echipă țo zece consultanți juniori J2EE. În Franța tot medicii sunt la mare căutare, respectiv medicii specialiști în medicină generală, medicina muncii, radiologie, ginecologie, urlogie și oncologie. În Irlanda sunt ofertate 40 de posturi pentru ciontolitori, tranșatori carne, iar în Norvegia sunt disponibile 40 de posturi pentru ghizi turistici, dar și pentru cei de profesie inginer producție, inginer proiectant CATIA și manager și mecanic vehicole grele. 
 Contracte legale de muncă pot încheia și cei care doresc să lucreze în Marea Britanie, dacă sunt de profesie asistent medical, senior asistent social, programator, senior programator, analist programator, administrator baze de date și analist financiar. Lista ofertelor de muncă în străinătate cuprinde și posturi pentru asistenți medicali în geriatrie, psihoterapie sau ergoterapie și operator mase plastice în Germania, iar în Ungaria se pot angaja câte un inginer mecanic/ șef departamanet construcții de placă, inginer mecanic/ șef departament, inginer mecanic/ constructor tehnologie de placă și inginer mecanic. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?