Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Polițiștii Serviciului pentru Imigrări colectează bunuri pentru refugiați


     Polițiștii din cadrul Serviciului pentru Imigrări Vrancea fac o colectă de bunuri pentru refugiații care se află în centrele din România, pentru a le face acestora sărbătorile mai frumoase. Persoanele care vor să aducă un zâmbet pe chipurile copiilor și adulților „fugiți” din țările unde războiul nu se mai termină, pot merge la sediul Serviciului pentru Imigrări Vrancea, din strada Cezar Bolliac, numărul 12 din Focșani, pentru a lăsa bunurile. 
    Campania a fost lansată ieri și se va desfășura până pe 23 decembrie. „Inspectoratul General pentru Imigrări lansează astăzi (ieri-n.r.) campania «Dăruiește bucurie! Poți fi primul care aduce sărbătoare în sufletele lor!». Campania se desfășoară în perioada 02-23 decembrie a.c. și are ca scop strângerea de bunuri prin contribuție benevolă pentru persoanele solicitante de azil și refugiați în România, acestea fiind dăruite în preajma sărbătorilor de iarnă. Puteți să vă alăturați cadrelor Inspectoratului General pentru Imigrări în demersul campaniei, fie cu un cadou cumpărat , fie cu jucării, rechizite, hăinuțe sau orice alte articole folositoare pentru copii și adulți„, se arată în informarea Serviciului pentru Imigrări Vrancea. 
 La finalul campaniei, bunurile colectate vor fi dăruite străinilor aflați în centrele de cazare de pe raza mai multor județe ale țării. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?