Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Adolescent de 15 ani, trimis în judecată pentru furt


     Un adolescent de 15 ani, din Gugești, a fost trimis în judecată pentru că a intrat în casa unei vecin și a furat 150 de lei dintr-un portofel. Băiatul a recunoscut fapta și a precizat că a crezut că partea vătămată este plecată în Italia. El fost surprins imediat după ce a luat banii, dar a reușit să fugă. Polițiștii au efectuat verificări și au reușit să-i dea de urmă. Având în vedere că nu este la prima abatere de acest gen, el a fost trimis în judecată. 
    Este vorba de R.G., despre care procurorii spun că în noaptea de 1 spre 2 august 2013 a pătruns prin efracție în casa unui localnic din Gugești. Crezând că proprietarul nu este acasă, el a pătruns în locuință prin fereastra de la baie, pe care a găsit-o deschisă. Pe masa din bucătărie a găsit un portofel, din care a luat 150 de lei. A fost surprins de proprietar, dar a reușit să fugă. 
   În fața anchetatorilor, băiatul a declarat că recunoaște și regretă fapta. El a mai fost amendat pentru că a furat și cu altă ocazie, iar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani mai există un dosar pe numele său, în care s-a pus în mișcare acțiunea penală împotriva sa. Băiatul va fi judecat de magistrații Judecătoriei Focșani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?