Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Şoferi băuţi, trimişi în judecată de procurori


   Mai mulți șoferi vrânceni au fost trimiși în judecată de procurori, după ce polițiștii i-au depistat în trafic conducând sub influența băuturilor alcoolice. Alcoolemiile pentru care vor răspunde în fața judecătorilor pornesc de la 1,45 și ajung până la 2,10 grame la mie alcool pur în sânge. 
Costică E., de 57 de ani, din Negrilești, este acuzat de procurori că a condus sub influența băuturilor alcoolice la data de 23 iulie. Omul a fost oprit în trafic de polițiști, iar la proba de sânge a ieșit o valoare de 1,45 grame la mie alcool pur. Bărbatul a recunoscut că a consumat înainte de a se urca la volan trei pahare de țuică, cu care a fost servit de cel căruia îi tăiase pe parcursul zilei mai multe lemne. 
   Un alt dosar este cel al lui Neculai D., de 29 de ani, din Nistorești, acuzat că la data de 18 august a fost oprit în trafic la Năruja și era sub influența băuturilor alcoolice. Potrivit rechizitorului, tânărul avea o alcoolemie de 1,55 grame la mie alcool pur în sânge. Șoferul a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice la o pomană, unde a băut două pahare cu vin și două-trei beri. 
Cu aceeași valoare a alcoolului în sânge a fost depistat și Alexandru P., de 60 de ani, din Dumbrăveni. El a fost oprit în trafic de polițiști la data de 12 iunie, pe raza comunei Urechești. Conducătorul auto a recunoscut comiterea faptei. Șandor B., de 39 de ani, din Popești, este la rându-i acuzat de comiterea aceluiași gen de infracțiuni. Potrivit procurorilor, el a fost oprit în trafic de polițiști la data de 14 iulie, pe raza comunei Urechești. El avea în sânge o alcoolemie de 1,75 grame la mie. 
   Cea mai mare alcoolemie a avut-o Gheorghe B., de 65 de ani, din Slobozia Bradului. Bărbatul a fost oprit în trafic în localitatea de domiciliu, la data de 17 iunie. În urma testării și a recoltării probelor biologice s-a constatat că șoferul conducea având în sânge o alcoolemie de 2,10 grame la mie alcool pur în sânge. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?