Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Film de acțiune cu Will Smith și fiul său, la Balada


   Și în acest sfârșit de săptămână sunteți invitați la film, la cinematograful Balada din Focșani. Sâmbătă și duminică, de la ora 15.00, cei mici sunt așteptați să urmărească aventurile din desenul animat „Motanul încălțat”, dublat în limba română. De la ora 17.00 este programat filmul de acțiune, aventuri și SF „1.000 post Terra”, apărut în acest an, cu Will Smith și fiul său, Jaden Smith. De altfel, povestirea acestui film a fost scrisă tot de cunoscutul actor de culoare Will Smith. O aterizare forțată îi aduce pe adolescentul Kitai Raige (Jaden Smith) și pe legendarul său tată, Cypher (Will Smith), pe Pământ, la 1.000 de ani după cataclismul care îi forțase pe oameni să-și părăsească planeta. Cypher fiind grav rănit, Kitai trebuie să pornească singur după ajutor, confruntându-se cu un teren necunoscut, specii modificate de animale, care stăpânesc în prezent planeta, și o creatură extraterestră, care a evadat în timpul aterizării forțate. Tatăl și fiul trebuie să învețe să conlucreze și să aibă încredere unul în celălalt dacă nu vor să-și rateze unica șansă de a se întoarce acasă. 
   Doar sâmbătă, de la ora 19.00, puteți urmări drama românească „Domnișoara Christina”, iar duminică, de la aceeași oră, filmul indian „Atât timp cât voi trăi”. 
   Film va fi duminică, de la ora 11.00, și la Casa de Cultură din Odobești. Aici va rula filmul SF „Star Treck. În întuneric”. Prețul unui bilet la oricare dintre aceste filme este 5 lei. Vizionare plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?