Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Karateka de la CS Foc Viu Focşani, medaliaţi la „Naţionale“


   Municipiul Brașov a găzduit prima ediție a Campionatului Național de Karate-do Shotokan WSKU, versiunile Shobu Ippon și Shobu Sambon pentru copii, minicadeți, cadeți, juniori și seniori, unde CS Foc Viu Focșani a participat cu 16 copii, adunând 15 medalii. În orașul de sub Tîmpa, în sala de la Arena Parc s-au adunat 25 de cluburi din țară, care au aliniat la start peste 300 de sportivi, înfruntându-se la kata și la kumite, versiunea Shobu Ippon și Shobu Sambon.
   Performerii de la CS Foc Viu Focșani (antrenor Dănuț Vulcan) au fost: Vulcan Diana-Mihaela (21 ani, studentă la UNEFS) – locul 3 la kata și locul 3 la kumite Shobu Ippon; Constantin Mădălina (15 ani, elevă la Liceul Al. I. Cuza din Focșani) – locul 3 la kata și locul 3 la kumite Shobu Sambon; Simerea Bianca-Rovana (9 ani, elevă la Åžc. Anghel Saligny din Focșani) – locul 2 la kumite și locul 3 la kata. Pe suprafețele de luptă au intrat și sportivi de la Odobești, legitimați la CS Foc Viu, care au obținut următoarele rezultate: Guzinschi Beatrice Anamaria (10 ani, Liceul Teoretic Duiliu Zamfirescu din Odobești) – locul 2 la kata și locul 2 la kumite Shobu Sambon), Catană Valentin (8 ani, Åžc.Olteni, Vîrteșcoiu) – locul 3 la kumite Shobu Sambon. Chiar dacă nu au prins podiumul, evoluții bune au mai avut Andreiu Mihai (8 ani), Enachi-Vasluianu David (7 ani, Liceul Teoretic Duiliu Zamfirescu din Odobești), Miron Nicușor (7 ani, Liceul Teoretic Duiliu Zamfirescu din Odobești), Buzatu Lorenzo (7 ani, Liceul Teoretic Duiliu Zamfirescu din Odobești) și Catană Ionuț -Andrei (7 ani, Åžc.Olteni,Vîrteșcoiu). Pe podium au urcat și karateka din comuna Măicănești, sportivi antrenați de Daniel Brumaru: Avram Cristian (14 ani, Åžc.Măicănești) – locul 3 kumite la Shobu Sambon, Rizea Laura (13 ani, Åžc. Măicanești)- locul 3 la kumite Shobu Sambon,
Gavrilă Ovidiu (12 ani, Åžc. Măicanești) – locul 3 la kumite Shobu Sambon și locul 3 la Shobu Ippon, Cioc Rareș-Cristi (9 ani, Åžc. Măicănești) – locul 3 la kumite Shobu Sambon, Scutaru Ramona (9 ani, Åžc. Măicănești) – locul 3 la kumite Shobu Sambon și Sima Iulian (9 ani, Åžc. Măicănești). 
   „A fost o competiție obositoare, dar plină de satisfacții. Mulți dintre copii au fost la prima întâlnire cu un concurs de asemenea anvergură și ne-am întors acasă  plini de entuziasm și cu dorința de a retrăi acele momente pline de emoții. Mulțumesc domnului primar al orașului Odobești, Daniel Nicolaș, pentru tot sprijinul acordat în educarea acestor micuți, acesta punându-ne la dispoziție cele necesare. Aș dori, deasemenea, să le mulțumesc părinților acestor micuți, care reușesc să facă eforturi pentru susținerea și implicarea copiilor în aceste activități și pentru încrederea pe care mi-au acordat-o”, ne-a declarat profesorul Dănuț Vulcan, încrezător în viitorul sportiv al acestor micuți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?