Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Identitatea bărbatului călcat de tren, încă necunoscută


   Identitatea bărbatului care a fost accidentat mortal de trenul Regio 5110 Mărășești- București, în triajul Stației CFR Focșani, în dreptul Laminorul, nu a fost încă stabilită. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, atât pentru identificarea bărbatului cât și pentru a afla circumstanțele în care omul a ajuns sub roțile trenului, mai ales că mecanicul de locomotivă l-a atenționat pe bărbat, dar acesta nu s-a îndepărtat de pe calea ferată.
   Potrivit polițiștilor, persoana decedată purta o pereche de pantaloni bleumarin, geacă neagră, cămașă albă cu pătrațele, tricou cu dungi albe și albastre, fiind încălțat cu o pereche de cizme din cauciuc de culoare verde, iar pe cap purta un fes de culoare bleumarin cu partea superioară de culoare deschisă. De asemenea, victima avea asupra sa un băț. Nu este exclus să fi făcut acest gest intenționat.
   Persoanele care pot oferi detalii cu privire la identitatea persoanei călcate de tren sunt rugate să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție sau direct la Postul de Poliție TF Focșani, acolo unde cazul se află în lucru.
   Accidentul a avut loc vineri după-amiază. Oamenii legii spun că nu ar fi vorba despre vreun om al străzii, întrucât victima era îmbrăcată destul de îngrijit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?