Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VIDEO și GALERIE FOTO: Centrale termice noi la Colegiul „Unirea“ şi la Teatru


   Lucrările exterioare de refacere a clădirii în care funcționează Colegiul Național „Unirea” din Focșani sunt aproape gata. Potrivit primarului Decebal Bacinschi, fațada clădirii, care este monument istoric, este aproape gata, mai fiind de executat câteva lucrări de finisaje. De asemenea, a fost montată centrală nouă, pentru ca elevii să învețe în cele mai bune condiții. „Are centrală nouă, racorduri noi. Treaba este făcută milimetric, să rămână ceva bun”, a afirmat edilul. 
   La rândul său, directorul Colegiului „Unirea”, Cornel Noană, a precizat că, de săptămâna viitoare, muncitorii vor lucra în interior, unde trebuie refăcute pardoselile. „Exteriorul va fi gata chiar săptămâna viitoare. Chiar sunt mândru, aici arăta într-un mare hal înainte. După ce termină în exterior, muncitorii intră în clădire, unde sunt de făcut pardoselile și câteva finisaje. Inițial, proiectul costa 1,6 milioane de euro, dar s-a mărit suma și acum trebuie să așteptăm aprobarea de la Brăila. Cheltuielile cu sala de festivități și pardoselile nu au fost prinse în proiectul inițial”, a afirmat Cornel Noană. 
   De asemenea, sunt aproape gata și lucrările la clădirea Teatrului Comunal „Mr. G. Pastia”. Potrivit edilului, centrala a fost schimbată, ca și racordurile electrice. Tâmplăria a fost curățată, la fel și marmura, iar mocheta a fost schimbată. Ieri urma să se facă și primele probe la căldură, în interiorul Teatrului, potrivit primarului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?