Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Și-a tăiat degetele la fierăstrăul circular


   Un bărbat de 57 de ani, din Focșani, a ajuns la spital după ce și-a tăiat degetele cu un fierăstrău circular. Incidentul s-a petrecut la Odobești, la sediul unei societăți comerciale, fiind încadrat la accidente de muncă.  
   Polițiștii care au efectuat cercetări la fața locului au stabilit că bărbatul, care era angajat al societății unde a avut loc accidentul, lucra la o mașină de îmbinat șipcă, iar în timp ce încerca să remedieze o defecțiune s-a declanșat fierăstrăul circular, care i-a secționat patru degede de la mâna dreaptă. „La data de 12.11.2013, ora 21.30, polițiștii din Odobești au fost sesizați despre faptul că la o societate comercială din localitate a avut loc un accident de muncă, în urma căruia un angajat al societății a fost transportat la Spitalul de Urgență Sfântul Pantelimon din municipiul Focșani. În urma primelor verificări efectuate a rezultat faptul că V. Costel, de 57 ani, din municipiul Focșani, lucra la o mașină de îmbinat șipcă și în timp ce încerca să remedieze o defecțiune, a atins involuntar un limitator, declanșând fierăstrăul circular, parte componentă a utilajului, care i-a secționat 4 degete de la mâna dreaptă”, ne-au transmis polițiștii. 
   Poliția a declanșat o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul și cine se face vinovat. De asemenea, reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea vor face și ei verificări în acest caz. În funcție de ceea ce se va stabili în urma anchetei, vor fi luate măsurile corespunzătoare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?