Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

O mașină a ars în totalitate după ce s-a răsturnat pe cupolă


Un grav accident de circulație s-a produs aseară pe DN 23A, în afara comunei Gologanu. Åžoferul unui autoturism Seat a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a oprit cu mașina într-un cap de pod. În urma impactului, autoturismul a ajuns pe cupolă, iar șoferul Petrache T., de 54 de ani, din comuna Tătăranu, a rămas prins între  fiarele mașinii. Norocul lui a fost că imediat după accident prin zonă au trecut cȃteva persoane care au sunat la 112, apoi au intervenit pentru a-l scoate pe șoferul rănit dintre fiare. Potrivit unor surse, existau suspiciuni că bărbatul ar avea fracturi la picioare.
Primarul comunei Gologanu, Dumitru Robu, ne-a spus că la mai puțin de un minut după ce șoferul a fost scos din autoturism, mașina a luat foc. „Accidentul a avut loc la 700-800 metri de la ieșirea din comuna Gologanu către Tătăranu. O mașină în care se afla doar șoferul a pierdut controlul într-o curbă, a ieșit de pe drum și s-a dus într-un cap de pod. Mașina s-a întors pe cupolă după impact, iar șoferul a rămas prins acolo. Era lovit tare la picioare. Norocul lui a fost că treceau niște oameni de la Tătăranu, care au intervenit și l-au scos. După aproximativ 30 de secunde s-a auzit o bubuitură, iar mașina a luat foc. A ars în totalitate. Åžoferul era conștient cȃnd a fost scos din mașină”, ne-a spus Dumitru Robu.
    După ce s-a sunat la 112, la fața locului a ajuns pe lȃngă polițiști și o ambulanță SMURD, o ambulanță SAJ, autospeciala de descarcerare, dar și o autospecială de lucru cu apă și spumă. De descarcerare nu a mai fost nevoie întrucȃt șoferul fusese scos și preluat de echipajul SAJ. Astfel că pompierii au intervenit doar pentru stingerea incendiului.
    Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani, care au efectuat cercetarea la fața locului, au întocmit dosar penal și continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a accidentului. „Din primele verificări a rezultat că un conducător auto în vȃrstă de 54 de ani, din comuna Tătăranu, în timp ce se deplasa cu un autoturism marca Seat Ibiza, pe DN 23 A, a pierdut controlul volanului într-o curbă la stȃnga, s-a lovit într-un cap de pod și spoi s-a răsturnat. În urma impactului, autoturismul a luat foc și a ars în totalitate. Conducătorul auto se afla singur în autoturism și a fost scos de doi martori oculari. Continuăm cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a accidentului”, ne-a precizat inspectorul Claudiu Marinică, de la Biroul Rutier Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?