Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Unul dintre scandalagiii de la Boloteşti nu are voie să părăsească localitatea


   Ion C., bărbatul din Bolotești reținut luni de procurori după ce a făcut scandal în postul de poliție din comună, nu va putea părăsi localitatea de domiciliu, potrivit unei decizii a instanței de judecată. Ieri, procurorii l-au dus în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, solicitare ce a fost respinsă. În schimb, pe numele lui Ion C. instanța a dispus măsura de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 29 de zile. 
   Urmărirea penală în acest caz a fost începută pe numele a trei persoane. Alți doi bărbați, care ar fi participat și ei la scandalul din Postul de Poliție Bolotești, se regăsesc pe lista celor anchetați. Este vorba despre Mircea C. și Neculai P., dar față de aceștia nu s-a dispus reținerea în baza unei ordonanțe, fiind cercetați în stare de libertate.  
   Ion C. și Mircea C. au ajuns în atenția anchetatorilor după ce, duminică seara, ar fi făcut circ în sediul postului de poliție din comuna Bolotești, au spart ușa de la intrare, au amenințat, au înjurat și chiar lovit doi agenți. Oamenii legii spun că totul s-ar fi întâmplat după ce unul dintre bărbați, băut fiind, nu a vrut să se legitimeze, iar cel de-al doilea i-a sărit în ajutor. 
   Doi polițiști patrulau pe raza comunei în momentul în care unul dintre suspecți, Mircea C. le-ar fi făcut semn să oprească. Oamenii legii au oprit mașina, moment în care bărbatul s-a sprijinit cu coatele de geamul acesteia și l-a luat la întrebări pe unul dintre polițiști. Omul legii i-au cerut acestuia un document de identitate, dar bărbatul nu a vrut să se legitimeze. Polițistul a insistat, dar nu a avut sorți de izbândă.  
   Între timp, în ajutorul lui Mircea a sărit Ion, băut fiind și el, după cum ne-au spus anchetatorii. Pentru că nu s-au putut înțelege cu cei doi, agenții i-au dus la sediul postului de poliție din Bolotești, unde a ajuns și Neculai P.. Aici, bărbații s-au enervat rău de tot când au aflat că trebuie să dea declarații, așa că ar fi început să se manifeste violent. Într-un final, primii doi au fost transportați la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean, unde și-au petrecut noaptea de duminică spre luni. De la spital, au ajuns la parchet pentru a da declarații. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?