ULTIMA ORĂ! Un căruțaș a ajuns la spital în urma unui accident produs la Slobozia Ciorăști

0
1899

În această dimineață, în localitatea Slobozia Ciorăști, a avut loc un accident în care au fost implicate o căruță și un autoturism. În urma impactului, căruțașul, un bărbat de 61 de ani, a ajuns la spital.

,,La ora 10:04, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în localitatea Slobozia Ciorăști, în care au fost implicate un autoturism și o căruță. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip C2 cu medic și a identificat o victimă, căruțașul, în vârstă de 61 ani, conștient, cu traumatism de membru inferior. Echipajul medical a preluat, monitorizat și transportat victima la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe”, a transmis în urmă cu puțin timp purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea.

Dintr-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea aflăm care ar fi fost cauza producerii accidentului: „La data de 26 mai a.c., ora 10.30, polițiștii focșăneni au fost sesizați pe 112 cu privire la faptul că pe DJ 205R, în afara localității Slobozia Ciorăști, a avut loc un accident rutier.

Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că un bărbat ar fi condus un autoturism pe DJ 205R, circulând din direcția DN2 E85 către Slobozia Ciorăști, fără să păstreze o distanță corespunzătoare față de un atelaj hipo, condus pe aceeași direcție.

A rezultat rănirea ușoară a conducătorului atelajului hipo, care a fost transportat la spital, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare.

Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată în comunicatul  IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here