Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Economista Georgeta Nedelcu şi profesoara Maria Momanu, soţia inginerului Mircea Momanu, AU TRECUT LA CELE VEŞNICE


   Economista Georgeta Nedelcu, fostă directoare a Bancpost Focșani și a Băncii Românești Focșani, filiale pe care le-a înființat de-a lungul cariere sale, s-a stins, ieri, din viață. Ea suferea de o boală incurabilă, care în cele din urmă a răpit-o de lângă cei dragi. 
   Georgeta Nedelcu, care a împlinit 61 de ani în aprilie, a lucrat înainte de Revoluție la Romtelecom, iar din 1992 și până în 2006 a fost director la Bancpost Focșani. Din 2006 și până în 2012 a condus Banca Românească, filiala Focșani. În anul 2004, ea a fost aleasă în funcția de consilier județean din partea PSD. „Nu avem cuvinte, suntem șocați. Era un om deosebit”, ne-au spus angajatele Băncii Românești, filiala Focșani. 
   Fostul director al acestei instituții bancare, Sorin Adrian Dragomir, a declarat că Georgeta Nedelcu a fost un bancher în adevăratul sens al cuvântului. „Când am preluat eu conducerea sucursalei, banca avea foarte multe credite, mulți clienți persoane fizice, multe carduri. Doamna era un economist excepțional, un manager foarte bun. Sucursala din Focșani, dumneaei a deschis-o și a pus-o pe picioare. Era un bancher în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat fostul director al Băncii Românești, Sorin Adrian Dragomir. 
   Trupul neînsuflețit al Georgetei Nedelcu va fi depus la biserica Sfântul Gheorghe Nord, de pe bulevardul Independenței. 
   Monitorul de Vrancea transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. 
Dumnezeu să o odihnească în pace!
   Profesoara de limba română Maria Momanu, care a fost titulară la Åžcoala „Duiliu Zamfirescu” din Focșani, soția inginerului Mircea Momanu, de la General Construct, s-a stins din viață la vârsta de 66 ani. Apreciată de întreg colectivul din care a făcut parte, fiind respectată de elevi, Maria Momanu a lăsat un gol imens în inimile tuturor celor care au cunoscut-o. A fost ca o a doua mamă pentru elevii săi, pe care nu doar că îi învăța carte, ci îi educa pentru viață. „Un om deosebit, sufletist, trăia orice succes și insucces. O colegă bună, omenoasă, care răspundea la toate chemările școlii. Era apreciată de Inspectoratul Åžcolar, de colectivul școlii, cât și de elevi. Era ca o mamă pentru copii”, a spus Lazăr Fănuță, profesor al Școlii „Duiliu Zamfirescu” din Focșani.  
   Trupul neînsuflețit al profesoarei Maria Momanu va fi depus în capela Bisericii „Săpunari” din Focșani. Aici, foștii colegi îi vor putea duce flori. „Un profesor bun, cu rezultate foarte bune, respectat și iubit de elevi. Ne-a lăsat un gol în școală când s-a pensionat, iar acum ne-a lăsat un gol în suflet”, a spus Laurențiu Èšibrea, directorul adjunct al Școlii „Duiliu Zamfirescu” din Focșani. 
Dumnezeu să o odihnească în pace!

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?