Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Biletele pentru concertul lui Peter Gabriel au fost puse în vânzare


   Biletele pentru concertul pe care artistul britanic Peter Gabriel îl va susține la București, pe 8 mai 2014, au fost puse în vânzare, joi, pe site-ul www.myticket.ro, în câteva ore fiind plasate mii de comenzi pentru achiziționarea unor tichete. Potrivit sursei citate, vestea primului concert pe care Peter Gabriel îl va susține în România a fost o surpriză mult așteptată de fanii artistului care, în doar câteva ore de la punerea în vânzare a biletelor, au plasat mii de comenzi pe platforma de ticketing online www.myticket.ro.
   Biletele sunt disponibile în patru categorii de preț, în funcție de distanța față de scenă, respectiv 165 de lei (în tribune), 175 de lei (în Golden Ring – în picioare), 385 de lei (în categoria Premium Seats – locuri pe scaune) și 495 de lei (în Diamond Seats – locuri pe scaune), și pot fi achiziționate în momentul de față doar de pe www.myticket.ro.
   În perioada următoare, biletele vor fi disponibile și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria „Mihai Eminescu”, precum și la casa de bilete a Sălii Palatului. Concertul lui Peter Gabriel va avea loc pe 8 mai în pavilionul central al complexului Romexpo. Concertul este inclus în turneul „Back to Front” ce marchează 25

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?