Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Drew Barrymore este însărcinată cu al doilea copil


   Actrița americană Drew Barrymore și soțul ei, consultantul în artă Will Kopelman, așteaptă al doilea copil, informează hollywoodreporter.com.
   Purtătorul de cuvânt al actriței a confirmat informația pentru E! News, după ce Drew a fost fotografiată purtând un caftan larg, sub care se putea observa un abdomen proeminent. Acesta nu a oferit însă informații privind data la care se va naște al doilea copil al actriței. Drew Barrymore este deja mama unei fetițe, Olive, în vârstă de 13 luni. Actrița, în vârstă de 38 de ani, s-a căsătorit cu Kopelman în iunie 2012, la reședința sa din Montecito.
   Drew Barrymore este actriță și producătoare de film, ea aflându-se pentru prima oară în fața camerelor de filmat pe când avea doar 11 luni. Barrymore a debutat în cinematografie în 1980, în filmul „Eveniment periculos/ Altered States”, câștigându-și celebritatea cu rolul din „E.T.” și devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor. Ea a ales ulterior să își dezvolte cariera actoricească cu roluri de comedie. 
   Recent, actrița și-a lansat linia de produse cosmetice Flower Cosmetics. Deținătoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a apărut pe coperta revistei People în numărul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?