Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Centrul oraşului Odobeşti a fost asfaltat


   Artera principală a orașului Odobești a fost asfaltată. Strada Åžtefan cel Mare, între Biserica Sfânta Cruce și intersecția cu Liceul Tehnologic, inclusiv parcările au fost modernizate și redate traficului. Primarul Daniel Nicolaș a declarat că asfaltarea străzilor reprezintă o altă etapă de modernizare a infrastructurii orașului dintre vii. „Am încheiat încă o etapă din proiectul de modernizare stradală a orașului. În urma finalizării racordurilor la rețelele de apă potabilă și canalizare am început modernizarea carosabilului și a trotuarelor. În prima etapă am modernizat trotuarele pe tot centrul orașului, până la Liceul Tehnologic. Acum am asfaltat partea carosabilă și zonele de parcare pe care le-am extins cu această ocazie”, a afirmat primarul Daniel Nicolaș.
    Acesta a precizat că se poate spune că în acest moment a luat sfârșit acțiunea de modernizare a centrului orașului și a ținut să le mulțumească odobeștenilor pentru înțelegerea de care au dat dovadă. „Å¢in să mulțumesc pe această cale odobeștenilor pentru că au înțeles și au avut răbdare pe parcursul desfășurării lucrărilor. Vom continua asfaltarea rețelelor de străzi din cartierul Supuși pe măsură ce vom finaliza detaliile la rețelele de apă potabilă și canalizare”, a spus primarul Daniel Nicolaș.
    Autoritățile locale din Odobești au finalizat construirea unui sens giratoriu în centrul orașului. Scopul este acela de a fluidiza circulația în zona centrală dar și de a asigura spații de deplasare a pietonilor în condiții de siguranță. „Este un proiect la care am ținut foarte mult și care asigură fluidizarea circulației în zona centrală a orașului. Decizia construirii acestui sens giratoriu a fost luată pentru a veni în sprijinul conducătorilor auto care reclamau de ani de zile amenajarea unui semafor sau a unui giratoriu în centrul localității”, a afirmat primarul Daniel Nicolaș.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?