Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Violatorul Epure vrea să fie liber


   Culiță Epure, bărbatul acuzat că a violat o bătrână din Å¢ifești, vrea în libertate. La termenul de săptămâna trecută al procesului, aflat în faza recursului pe rolul Curții de Apel Galați, bărbatul a solicitat înlocuirea măsurii arestului cu aceea de a nu părăsi localitatea. Cererea lui Culiță a fost respinsă. „Menține – ca fiind legală și temeinică – măsura arestării preventive a inculpatului Epure Culiță. Respinge ca nefondată cererea formulată de inculpat, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea. Fixează termen pentru judecarea cauzei la data de 02.12.2013”, se arată în soluție.
   În februarie, Culiță a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Panciu la opt ani de închisoare pentru tentativă de tâlhărie și viol. Fapta pentru care bărbatul a fost arestat datează de la mijlocul lunii iunie 2012. El a fost găzduit de victima sa, iar într-una din zile a venit acasă băut. A uitat de omenie și de faptul că bătrâna, care putea să-i fie mamă, îi oferea un acoperiș deasupra capului. A stricat ușa de la intrarea în camera bătrânei și i-a cerut acesteia banii. Bătrânica l-a refuzat, dar „chiriașul” i-a răscolit toată casa. Pentru că nu a găsit ce căuta, a pălmuit-o pe bătrână, apoi a batjocorit-o, după care a plecat de la locul faptei.
   În faza de urmărire penală, Culiță nu a recunoscut fapta, declarând că nu își amintește nimic din acea noapte pentru că a avut o criză de epilepsie. A recunoscut că spre dimineață a intrat în camera femeii, dar nu ca să-și bată joc de ea, ci pentru a-i duce apă, la cererea acesteia. Bărbatul este un cunoscut al oamenilor legii, fiind condamnat în 1999 după ce a violat o copilă de cinci ani. El fusese eliberat în 2010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?