Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Fiscul a încasat opt milioane de lei din executarea silită a datornicilor


   Aproape 60 milioane lei au încasat inspectorii fiscali vrânceni în cursul lunii septembrie din care peste opt milioane lei au fost colectați în urma aplicării măsurilor de executare silită.
    Potrivit unui comunicat al DRFP Galați, în ceea ce privește modalitățile legale efective de încasare, pe primul loc în recuperarea creanțelor la bugetul general consolidat se află încasările din comunicarea somațiilor fără a fi aplicate alte forme de executare silită, în sumă de 41,33 mil. lei, reprezentând 53,57% din total. „Locul imediat următor este ocupat de recuperarea sumelor prin decontare bancară ca urmare a indisponibilizării disponibilităților bănești din conturile agenților economici restanțieri, în sumă totală de 31,86 mil. lei, adică 41,3 % din totalul realizărilor prin executare silită”, se arată în comunicatul DRFP Galați.
    Pe lista măsurilor de executare silită aplicate de finanțiști se mai află indisponibilizarea conturilor bancare, popriri la terți, aplicarea de sechestre pe bunuri mobile și imobile, somații și titluri executorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?