Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Un bărbat a murit electrocutat în timp ce fora un puț


   Un bărbat de 63 de ani, din Focșani, a murit electrocutat. Incidentul a avut loc ieri, în comuna Golești. Potrivit informațiilor primite de la anchetatori, Marian S., care era persoană fizică autorizată, a mers la Golești cu un excavator pentru a fora un puț. La un moment dat, acesta a ridicat cupa excavatorului și, fără să-și dea seama, a atins firele de înaltă tensiune, fiind electrocutat. Ulterior, focșăneanul a decedat.
   Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului, iar trupul neînsuflețit al bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Totodată, în acest caz a fost întocmit și un dosar penal de cercetare, urmând să se stabilească cu exactitate modul în care s-a produs incidentul.
    La locul accidentului au ajuns și inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Vrancea. Inspectorul șef al ITM Vrancea, Eliza Botezatu, ne-a precizat că este vorba de un accident de muncă întrucât bărbatul era persoană fizică autorizată să desfășoare astfel de lucrări. „Din primele constatatări ale inspectorilor de muncă care au fost la fața locului, reiese că ar fi vorba despre un accident de muncă, bărbatul decedat fiind persoană fizică autorizată. În momentul producerii accidentului, acesta fora un puț. A atins firele de înaltă tensiune și s-a electrocutat. Cercetările vor fi continuate și urmează să stăm de vorbă și cu familia, pentru a vedea ce s-a întâmplat”, a precizat Eliza Botezatu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?