Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Proiectul de modernizare a 4 străzi din Adjud, avizat de MDRAP


   Proiectul de reabilitare a străzilor Alexandru Ioan Cuza, 1 Mai, Vânători și Mihai Eminescu din municipiul Adjud a fost avizat favorabil la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) și urmează să fie semnat contractul de finanțare. Primarul Constantin Armencea a declarat că acest proiect va deveni realitate într-un timp foarte scurt. „Documentația pentru reabilitarea și modernizarea celor patru străzi a fost avizată favorabil  la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. În zilele următoare vom semna contractul și vom demara procedurile pentru realizarea investiției”, a precizat primarul Constantin Armencea.
    Acesta a precizat că și această investiție a fost posibilă cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Vrancea și al UNCJR, Marian Oprișan. „Încă o dată țin să mulțumesc președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, care ne-a susținut în acest demers și cu sprijinul căruia am reușit să obținem finanțare pentru reabilitarea celor patru străzi. Majoritatea proiectelor de investiții din municipiul Adjud au fost realizate cu sprijinul președintelui Marian Oprișan”, a precizat primarul Constantin Armencea.
    Străzile Alexandru Ioan Cuza, 1 Mai, Vânători și Mihai Eminescu care urmează să fie reabilitate au o lungime totală de 4,5 kilometri. Valoarea investiției este de 70 de miliarde de lei vechi. Lucrările constau în balastare, asfaltare, refacerea trotuarelor și schimbarea bordurilor.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?