Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Copaci n-a avut management sanitar, dar zice că Buscă trebuie să aibă


   Concursul pentru ocuparea funcției de președinte al Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea (CAS) ar putea fi amânat încă o dată. Reprezentanții Casei Naționale de Asigurări de Sănătate au respins plângerea depusă de Mihai Copaci, care a contestat candidatura lui Cătălin Buscă.
   Copaci a declarat că așteaptă argumentele membrilor comisiei care i-au soluționat contestația, pentru a decide dacă depune acțiune în instanță sau nu. „Am depus contestație din aceleași motive pentru care am depus și în luna august. Unul dintre ele ar fi faptul că domnul Buscă nu are cei 3 ani de management sanitar. Eu când m-am înscris prima dată la acest concurs erau alte cerințe. Cele referitoare la managementul sanitar au fost introduse prin Ordinul 15/2008. În funcție de motivarea comisiei care mi-a soluționat contestația, mă voi gândi dacă voi depune acțiune în instanță”, a spus Mihai Copaci.
   Contracandidatul său, Cătălin Buscă, a precizat că dosarul său este în regulă. „Dosarul meu este OK. Acest lucru a fost dovedit și de faptul că CNAS a respins contestația depusă de Mihai Copaci”, a afirmat acesta.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?