Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Consiliul Local va aloca 105.700 lei pentru organizarea sărbătorilor de iarnă


   Consiliul Local al municipiului Focșani este convocat joi, 31 octombrie, în ședință ordinară, de la ora 16.00, la sediul Primăriei. Pe ordinea de zi sunt incluse 41 de proiecte de hotărâre. Printre cele mai importante se numără cele privind alocarea unor sume de bani din bugetul local al municipiului pentru diverse evenimente. Unul dintre proiectele de hotărâre care vor fi discutate joi se referă la alocarea sumei de 105.700 lei pentru organizarea sărbătorilor de iarnă. Consiliul Local ar putea aloca 9.300 lei pentru Liceul de Artă „Gh. Tattarescu”, reprezentând cheltuieli neeligibile aferente proiectului „Era Medievală evoluează astăzi”, derulat în cadrul programului Comenius, în perioada 4-5 decembrie. Tot joi, va fi votată și rectificarea bugetului general al municipiului Focșani pe anul 2013.
    Consilierii locali vor discuta și două regulamente, unul privind ridicarea, transportul, depozitarea și eliberarea vehiculelor oprite sau staționate neregulamentar și a taxelor aferente, iar al doilea privind publicitatea stradală. Un alt proiect de hotărâre vizează aprobarea planului de ocupare a funcțiilor publice pe anul 2014 din cadrul Primăriei Focșani și din instituțiile subordonate acesteia.
    De asemenea, Consiliul Local urmează să aprobe și încredințarea în folosință gratuită pe perioada reabilitării a sălilor de sport de la Åžcoala nr. 10 „Duiliu Zamfirescu”,  Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea” și Colegiul Național „Unirea” către Compania Națională de Investiții SA București. Aleșii locali se vor pronunța și asupra aprobării închirierii fără licitație publică, pe o perioadă de 5 ani, către Partidul Popular – Dan Diaconescu – Organizația Județeană Vrancea, a unui spațiu situat în incinta Punctului Termic nr. 8, ce aparține domeniului public al municipiului Focșani, în vederea amenajării unui sediu al organizației.
    Joi vor fi discutate și proiectele de hotărâre privind rezultatul final al evaluării managementului pe perioada 2009-2013 și stabilirea termenului de depunere a proiectului de management la instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Focșani: Formația Corală Tradițională „Pastorala”, Teatrul Municipal”Mr. Gh. Pastia”,  Ansamblul Folcloric „Èšara Vrancei” și Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?