Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Bărbat ars de viu după ce a adormit, uitând ţigara aprinsă


   Un bărbat de 68 de ani, din Suraia, a ars de viu în propria-i locuință. Casa i-a luat foc sâmbătă seara, de la o țigară. Până când vecinii au observat focul și au sunat la 112, Constantin Mardaru a ars de viu, el fiind găsit fără suflare într-un dormitor de la parterul casei.
   Incendiul a fost anunțat sâmbătă seara, la ora 21.10, iar la fața locului au plecat nouă subofițeri și un ofițer din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu două asutospeciale de lucru cu apă și spumă. Când au ajuns la fața locului, pompierii au constatat că toată casa ardea. Ei au acționat pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, intervenția durând câteva ore bune. În urma incendiului au ars bunurile din patru camere și acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați.
   Pompierii l-au găsit pe proprietarul imobilului decedat, într-unul dintre dormitoarele locuinței. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că locuința a luat foc de la o țigară. Practic, proprietarul a adormit în timp ce fuma. Restul de țigară a aprins lucrurile din cameră, iar focul s-a extins cu repeziciune la întregul imobil. „Se pare că a adormit cu țigara aprinsă și au luat foc păturile. A ars mocnit după care s-au spart toate geamurile și atunci a început să ardă cu flacără. Soția mea venea de la fermă și a simțit un miros înecăcios. A alertat vecinii, dar nu a putut nimeni intra acolo. Cred că s-a asfixiat inițial, după care a și ars. Locuia singur pentru că era despărțit de nevastră, iar copiii sunt plecați. A fost un om gospodar. De când a rămas singur a început să se mai apuce și de băut. A fost mecanic de utilaje grele. A fost dus la Serviciul de Medicină Legală, iar cei de acolo vor stabili cauza morții”, a explicat Vasile Grosu, primarul comunei Suraia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?