Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

ULTIMA ORĂ: Primăria va ajuta familiile afectate de explozie


   Primarul municipiului Focșani, Decebal Bacinschi,  a spus că primăria va ajuta familiile care locuiesc în blocul C4 de pe strada Revoluției unde, în această dimineață a avut loc o explozie. În jurul orei 08.00, primarul Decebal Bacinschi a ajuns la fața locului și după ce a văzut despre ce este vorba a chemat și un constructor. Primarul a spus că pȃnă diseară, oamenii vor avea uși la apartamente. „Vom încerca să-i ajutăm pe acești oameni pentru că nu pot fi lăsați așa diseară. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a murit nimeni și că nu trebuiesc mutați în altă parte. Voi aduce niște uși, am chemat constructorul aici să vedem ce putem face. Structura nu a fost afectată cu nimic și asta este bine. Modul în care au fost distruse ușile pȃnă la etajul III este ieșit din comun. Sunt afectate peste 12 familii și le vom ajuta pe toate. Trebuie să poată locui civilizat oamenii aici. Niciodată nu s-a mai întȃmplat așa ceva în Focșani”, a spus Decebal Bacinschi. 
   Oamenii din imobilul afectat s-au speriat foarte tare. În momentul exploziei ei dormeau. Au auzit o bubuitură puternică, după care au văzut ușile și geamurile zburȃnd pur și simplu. „Dormeam și am auzit o bubuitură. Am stat acolo în pat pȃnă s-a terminat. Cȃnd m-am dezmetecit am văzut ușa de la intrare în mijlocul casei. După aceea l-am văzut pe vecinul, cel de la care a pornit explozia, care spune vai de mine ce am pățit. E dezastru ce e aici. Pȃnă la trei au zburat toate ușile”, ne-a spus Maria Statache. 
   Explozia s-a produs ca urmare a unei acumulări de gaze. Din fericire, acesta nu a fost urmată de incendiu. 
   „Din primele verificări a rezultat că explozia s-a produs ca urmare a unei acumulări de gaz. Aceasta nu a fost urmată de incendiu”, ne-a spus locotenent Cristina Duță, purtătorul de cuvȃnt al ISU Vrancea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?