Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

VIDEO şi GALERIE FOTO: FINAL INCENDIAR pentru Bachus 2013 !


Ziua a III-a
Ziua a IV-a
   Focșănenii au umplut Piața Unirii sâmbătă și duminică seară, pentru a asista la spectacolele organizate în cea de-a treia și cea de-a patra zi a Festivalului Internațional al Viei și Vinului „Bachus” 2013. Seara de sâmbătă a fost memorabilă, datorită artiștilor care au urcat pe scenă: Sore de la Lala Band, DJ Project și Adela Popescu, Deepside DJ și Vama. Duminică seara, Ro-Mania, Ruby, Alex și Andreea Bănică i-au încântat pe spectatori cu prestația lor artistică, iar recitalul extraordinar al celebrului Chris Norman a reprezentat, alături de spectacolul de lasere și artificii, un final incendiar pentru un eveniment de excepție. 

    Un recital apreciat de public, în special de adolescenți, a fost cel al componentei trupei Lala Band, Sore. „Este a treia oară când vin la Focșani, de fiecare dată îmi face mare plăcere, pentru că aveți un public care reacționează foarte bine la artiști. Mă bucur că sunt atâtea evenimente în Focșani, chiar nu mă așteptam, în ultimul an am venit de două ori, ceea ce înseamnă că sunteți un oraș cu evenimente culturale multe, felicitări. Fanilor mei vreau să le transmit: nu vă sfiiți să fiți originali și diferiți chiar dacă felul în care sunteți voi nu este comun cu al celorlalți, tocmai asta este frumusețea fiecăruia. Aveți curajul să fiți voi, pentru că veți avea numai de câștigat”, ne-a declarat Sore, asaltată de fani la ieșirea din scenă.
    „Suntem pentru a doua oară în aer liber aici, la Focșani, dar am mai fost și în cluburi. E foarte frumos la Focșani, mai ales cu ocazia Festivalului Internațional Bachus, toată lumea se simte bine. Vinurile din zona asta sunt recunoscute în toată lumea, nu cred că existe român care să nu le fi gustat. Mesajul nostru pentru fanii din Vrancea este să asculte muzică bună, să fie la curent cu activitatea noastră, să ne urmărească pe Facebook. În curând vom lansa o piesă nouă. Le dorim să fie sănătoși și să-și trăiască viața la maxim”, ne-a spus unul dintre membrii trupei Deepside D.J..
    Tudor Chirilă, solistul trupei Vama, a cântat în mai multe variante cel mai recent hit al formației, „Perfect fără tine”, dar și alte piese ale căror versuri și linie melodică erau cunoscute de fanii prezenți în Piața Unirii. „Sper că publicul s-a simțit la fel de bine cum ne-am simțit noi. Am avut în partea dreaptă a scenei o gașcă foarte puternică de câteva sute de copii care cresc cu muzica noastră. Sper că am reușit să transmitem muzica noastră și celor care nu ne cunosc. Un mesaj pentru vrânceni: să continue cu vinul și să fie veseli”, ne-a spus Tudor Chirilă.
   

    Oamenii prezenți în Piața Unirii s-au distrat pe cinste. „Este frumos, am venit cu cea mică, să vadă spectacolul, ne-a plăcut ce am văzut”, ne-a spus Laura, o mămică venită cu fetița la spectacol, în primul rând. „Totul mi-a plăcut până acum, este foarte frumos. Am venit de la început, mai ieșim și noi din casă, ne mai relaxăm”, ne-a spus și Mihaela, o pensionară din Focșani. Cei mai încântați au fost tinerii. „Am venit cu prietena mea. Ne-a plăcut totul, a fost foarte frumos, am venit de la început și vrem să stăm până la sfârșit”, a spus și Rebecca Popa, în vârstă de 13 ani.
    Băieții de la Ro-Mania ne-au spus că au regăsit Focșaniul „în vervă ca întotdeauna”. „Vinul îl vom gusta după spectacol, pentru că înainte de toate munca. La sfârșitul acestui an o să plecăm un pic de pe plaiurile mioritice, o să avem în vedere un turneu în străinătate, nu știm cât va dura, dar vom pleca un pic. Muzica românească se  ascultă în special în diasporă, acolo unde sunt români. În ceea ce privește vinul românesc, după cum se știe în Europa sunt vinuri celebre, dar românii atunci când vin acasă, își iau bidonașul cu vin să fie siguri că au ceva românesc cu ei. Le mulțumim vrâncenilor că au fost alături de noi și în această seară”, au declarat membrii trupei Ro-mania.
    Ruby ne-a spus că este pentru prima oară când vine la Focșani. „Vă pup și sper să ne vedem cât mai des. Nu mai este un secret că o să particip la „Dansez pentru tine”, pe 18 octombrie este prima ediție și sper să mă susțineți, am un partener foarte simpatic, un copil modest și chiar vă rugăm să ne susțineți”, ne-a spus cântăreața.
    Andreea Bănică a fost foarte încântată că a avut ocazia să cânte încă o dată la Focșani. Ea a precizat că focșănenii au fost la înălțime, ca de fiecare dată. Nu a avut timp să guste decât o gură de vin de Vrancea înainte de a urca pe scenă, dar a spus că va cumpăra o sticlă. 
    Chris Norman a fost primit cu aplauze de spectatorii din Piața Unirii. „Focșănenii sunt niște oameni tare drăguți. Vă spun asta pentru că la repetiții nu m-au deranjat, mi-au cerut frumos autografe. Nu prea am avut timp să vizitez orașul Focșani, pentru că din Piața Unirii am plecat direct la hotel. Dar din câte am reușit să văd, este un oraș frumos. Tuturor focșănenilor le urez numai bine”, ne-a spus Chris Norman.
    Nu ratați în ediția de mâine un interviu în exclusivitate cu celebrul artist internațional !

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?