Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Memorialul „Aurel Cîmpeanu“ la judo, apreciat de participanţi


   Sâmbătă a avut loc la Sala Sporturilor din Focșani ediția a XI- a Memorialului „Aurel Cîmpeanu” la judo, organizat de compania UMO Serv și Direcția pentru Sport și Tineret Vrancea. A fost un eveniment destinat tinerilor judoka care au concurat la categoriile masculin Under 11, Under 13 și Under 15 ani. A fost un bun prilej de a cinsti memoria lui Aurel Cîmpeanu, un antrenor vrâncean care a avut de-a lungul anilor performanțe deosebite, talentul și priceperea sa au creat adevărați campioni, care au devenit unii dintre cei mai reprezentativi sportivi din județul Vrancea. 
   La competiție au participat peste 350 de sportivi, un număr mai mare decât cel de la ediția de anul trecut, de la cele mai importante cluburi din întrega țară, ceea ce reflectă nivelul ridicat al concurenților: CSS și CSM Onești, CSM Brăila, CSM-CSS Ploiești, CSS Lugoj, CSS Deva, CSM Pitești, JC Royal Bacău, CSS Unirea Iași, LPS Roman, CSM Râmnicu Sărat, LPS Constanța, CSS Alba Iulia, Samuraii Florii de Cireș Voiniceni (Cluj), CSS Dinamo Brașov, CS Dinamo București, CSS5 București, CSS Galați, SC Miercurea Ciuc, Judo Club Adjud, LPS și CSU Focșani. 
   Tinerii judoka au făcut meciuri spectaculoase pe tatami într-o competiție plină de fair-play, iar la final pe podium s-au clasat următoarele cluburi: LPS Focșani – locul I,  CSM Pitești – locul II și CSM-CSS Ploiești – locul III. UMO Serv, organizatorul competiției, mulțumește cluburilor sportive care au răspuns invitației și își dorește ca în anii viitori, cât mai mulți sponsori să îi fie alături pentru a crește și mai mult nivelul competiției. „Performanțele și amintirile antrenorului Aurel Cîmpeanu ne obligă să susținem acest sport, judo-ul, care este o artă. Judo-ul este și un mijloc de educație pentru viață, iar copiii care practică acest sport devin niște oameni serioși în comunitate și cu mari perspective. Nu am făcut altceva decât să păstrăm vie amintirea unui mare om de sport din Vrancea”, a spus Marius Ulmeteanu, managerul firmei UMO Serv. În clasamentul pe echipe, echipa Liceului cu Program Sportiv Focșani s-a clasat pe primul loc, podiumul fiind completat de echipele CSM Pitești și de CSM CSÅž Ploiești. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?