Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Doi focşăneni vor alerga la Maratonul Internaţional de la Bucureşti


   Asociația Bucharest Running Club, în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primăria Municipiului București organizează duminică, 6 octombrie, a 6-a ediție a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon. Maratonul Internațional București, înscris în calendarul Asociației Internaționale de Maratoane și Semimaratoane (AIMS), ia startul în Piata Constituției și cuprinde atât probele competitive de maraton (42,195 km), semimaraton (21,097 km) și ștafeta (4×10,548 km), cât și cursa populară de 3,8 kilometri, în care se va alerga în scop caritabil, și cea a scaunelor cu rotile, destinată persoanelor cu dizabilități.
   Debutul evenimentului, ca și în anii trecuți, îl va face cursa copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani, programată sâmbătă, 5 octombrie, care va avea ca punct de plecare tot Piața Constituției. În cadrul cursei, cei mai mici concurenți (4-6 ani) vor alerga 500 de metri, iar cei din categoriile 7-9 ani și 10-12 ani se vor întrece pe o distanța de 1 kilometru. Județul Vrancea va fi reprezentat la Maratonul Internațional București de doi atleți, care vor încerca să încheie cursa de 42,195 km. Aceștia sunt George Ciobanu (managerul echipei de minifotbal GSMobile, participantă în cadrul ligii de minifotbal amator) și Lucian Sîrbu (fost arbitru de fotbal la nivelul ligilor a doua și a treia). 
Ultima ediție a evenimentului Bucharest International Marathon a avut peste 5000 de alergători și au fost oferite peste 150 premii. Participanții primesc tricou oficial, chip de înregistrare a timpului, medalie de finalist și diplomă electronică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?