Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Handbal juniori – CSM Focșani 2007, trei jocuri acasă în weekend!

  • Sâmbătă, 29 ianuarie de la ora 10:00, juniorii 2 cu CSS Ploiești
  • Duminică, 30 ianuarie, de la ora 11:00, juniorii 3 cu LPS Focșani, de la ora 14:00, juniorii 1 cu AHC Dobrogea Sud
  • Junioarele 1 de la LPS și junioarele 3 de la Prosport vor evolua tot acasă
  • Meciurile vor avea loc în Sala Polivalentă

Juniorii 1 ai CSM Focșani 2007, care alcătuiesc una dintre cele mai bune grupări din țară, vor începe sezonul de iarnă-primăvară 2022 cu partida de pe teren propriu cu reprezentanții centrului de juniori al puternicei AHC Dobrogea Sud. În tur, focșănenii s-au impus la Constanța cu 43-35, confirmând locul 5 pe care terminaseră turneul final al Campionatului Național 2020-2021. Întâlnirea care va avea loc în Sala Polivalentă duminică, 30 ianuarie, de la ora 14:00, este de așteptat să vină cu o altă confirmare: locul al doilea pe care au terminat focșănenii turneul de la Suceava dotat cu Cupa Tinerelor Talente la care au participat patru dintre cele mai valoroase echipe de juniori 1 din România.

CSM 2007 se află pe locul al doilea al clasamentului Seriei B a Campionatului Național și este ca și calificată în Turneul Valoare, unde promovează primele trei clasate la finalul întrecerii pe Grupe Geografice. Antrenorii echipei focșănene – Marius Partene, Iulian Neață și Dan Constantin Rusu – pentru portari, în care evoluează internaționalii de juniori Alexandru Golea și Tiberius Toboșaru vor folosi ultimele patru etape din prima fază a campionatului ca să asigure o pregătire la cel mai bun nivel a formației pentru faza a doua a campionatului, cea care precede Turneul final. Cu toți jucătorii sănătoși, trecuți fără accidentări de perioada de pregătire din intersezon, CSM 2007 își poate asigura un nou succes în campionat!

Juniorii 2 ai clubului municipalității vor juca tot în Sala Polivalentă, dar sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 10:00, cu CSS Ploiești. În etapa trecută, focșănenii au fost întrecuți în deplasare cu 32-19 de CS Orășenesc Mizil, liderul seriei B a campionatului iar mâine vor încerca să obțină puncte – la acest nivel al juniorilor se punctează rezultatele fiecărei reprize ca și cel final. În reconstrucție pentru că mai mulți jucători au urcat la juniori 1 după ce echipa s-a clasat pe locul 5 la Turneul final al campionatului trecut, CSM 2007 nu are șanse de promovare în Grupa Valoare.

Juniorii 3 ai CSM Focșani 2007 vor întâlni duminică, 30 ianuarie, de la ora 11:00, pe cei ai LPS Focșani. Va fi o posibilitate de a fi văzuți la lucru copiii care ar putea deveni jucătorii care să ofere soluții în perspectivă pentru echipele de seniori ale Focșaniului.

Celalaltă formație vrânceană de juniori 3, cea de la Adjud. va întâlni în deplasare, duminică, 30 ianuarie, de la ora 16:30, pe CSM Ploiești.

Echipele de junioare din Focșani vor evolua tot în Sala Polivalentă: junioarele 1 ale LPS Focșani, sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 12:00, în compania LPS Vaslui iar junioarele 3 ale CS Prosport vor întâlni în aceeași zi, de la ora 14:00, pe LPS Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?