Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Colonelul Balla, locul III la sportul minţii


   Colonel Viorel Balla, prim-adjunctul inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, a urcat pe podium la cea de-a X-a ediție a concursului de șah, organizat de Asociația Sportivă a Pompierilor din România la nivelul inspectoratelor pentru situații de urgență din întreaga țară. Competiția s-a desfășurat în perioada 23-27 septembrie, anul acesta fiind organizată la Greșu, în comuna Tulnici, de ISU Vrancea. 
   La etapa finală a „Cupei ASPR” la șah au participat cei mai buni șahiști din 21 județe, selecția realizându-se la nivelul fiecărui inspectorat județean pentru situații de urgență. Timp de cinci zile, sportul minții a adus laolaltă câștigătorii din județele Arad, Argeș, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, Covasna, Harghita, Gorj, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Sălaj, Vaslui, Vâlcea, Timișoara, Tulcea și de la Unitatea Specială de Intervenție în Situații de Urgență Ciolpani. Pe locul I s-a clasat Attlia Csaszar de la ISU Mureș, pe locul locul II Claudiu Roșca de la ISU Gorj, iar pe locul III Viorel Balla de la ISU Vrancea. 
    La finalul competiției, locotenent-colonel Flaviu Dorel Chiscop, inspectorul șef al ISU Vrancea, a înmânat diplomele celor care au reușit să ocupe un loc pe podium, urându-le totodată succes primilor 10 clasați, aceștia urmând să participe la etapa organizată la nivelul Ministerului Afacerilor Interne la Sibiu, în cursul lunii octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?