Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Confecţionerii şi şoferii au cele mai mari şanse de angajare


   Åžomerii vrânceni au la dispoziție, zilele acestea, 284 de locuri de muncă vacante, 53 dintre acestea fiind destinate celor calificați ca operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, alte 20 pentru confecționeri-asamblori articole din textile, și încă 54, șoferilor de autocamion/mașini de mare tonaj. Muncitorii necalificați au, de asemenea, mari șanse de angajare, în domeniul confecțiilor fiind disponibile 62 de astfel de posturi, iar alte 7 se adresează celor ce vor să se încadreze ca necalificați la ambalarea produselor solide și semisolide. 
   Pe lista locurilor de muncă vacante mai sunt 26 de oferte pentru ucenici, zece pentru analiști credite și câte una, două sau trei pentru cei de profesie inginer textile, pielărie, inginer construcții civile, industriale și agricole și asistent medical generalist. Åžanse de angajare mai au șomerii de meserie maistru electrician în construcții, contabil, agent de vânzări, barman, zidar rosar-tencuitor, fierar betonist, dulgher (exclusiv restaurator), montator pereți și plafoane din ghips-carton, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, zugrav, sudor, tinichigiu în construcții, lăcătuș mecanic, mecanic auto, electrician întreținere în construcții, brutar, cofetar, patiser, tâmplar universal, vulcanizator piese din cauciuc la prese, șofer autoturisme și camionete și manipulant mărfuri.
    Ofertele de muncă pentru șoferi de camion internațional dețin ponderea în lista posturilor vacante din țări ale Comunității Economice Europene. Astfel, în Ungaria se pot angaja 75 de persoane cu această calificare. În Germania sunt căutați operatori mașini mase plastice, în Belgia sunt disponibile locuri pentru cei de profesie expert senior șofer Inteligent și Sisteme de Trafic, expert curățare și eficiență a vehiculelor, manager proiect și analist programatoriar în Polonia, analist AR (departament de angajamente). Lista mai cuprinde locuri de muncă vacante pentru asistenți medicali (în Marea Britanie), îngrijitori clădiri, camere (în Malta), inginer sistem și inginer software (în Irlanda), bucătar preparate indiene (în Norvegia) și măcelar (în Finlanda).
    Oferta de muncă este valabilă până la data de 3 octombrie 2013. Informații suplimentare pot fi obținute de la consilierul EURES Mircea Nedelcu din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea și de la inspectorul Melania Bălescu, de la Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Focșani, la numerele de telefon 0237.230.186 și 0237.617.964.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?