Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Oamenii de ştiinţă au stabilit în ce moment al zilei o persoană arată cel mai rău


   O echipă de cercetători ruși a încercat să afle la ce oră din zi arată cel mai rău o persoană. Studiul are la bază analiza bioritmurilor umane din timpul zilei, care determină cât de energici suntem și felul în care arătăm, informează portalul Eurosmi.ru.
   În urma analizei lor, cercetătorii au ajuns la concluzia că o persoană arată cel mai rău între orele 04.00 și 05.00 după amiaza. În această perioadă, ridurile de pe față se adâncesc, iar cearcănele se accentuează. Se întâmplă acest lucru mai înainte de toate din cauza reducerii concentrației de zahăr din sânge și, implicit, a rezervei de energie. În acest interval orar, nivelul de stres de la locul de muncă ajunge în punctul său critic, ceea ce provoacă oboseală.
   Oamenii arată cel mai bine dimineața, deoarece somnul reprezintă cea mai importantă procedură cosmetică, susțin experții ruși. Acesta este momentul când celulele dispun de cea mai mare capacitate de regenerare. Mai târziu, între orele 10.00 și 12.00, activitatea glandelor sebacee crește, iar tenul își pierde prospețimea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?