Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Primul titlu naţional al Vrancei la semimaraton


   Performanță de excepție pentru ștafeta de juniori I a Liceului cu Program Sportiv Focșani la Campionatul Național de semimaraton, competiție care s-a desfășurat la Oradea și la care au participat 70 de atleți din 23 de cluburi, 42 la masculin si 28 la feminin. Echipa formată din Gabriel Petru Ursu (născut în anul 1994), George Cosmin Musteață (1995) și Adi Florin Andronache (1995) a reușit să câștige medalia de aur și să devină campioni naționali cu echipa, acesta fiind primul titlu național din istorie al Vrancei la semimaraton (21 de kilometri). Sportivii sunt antrenați de profesorul Marius Batog.
   Timpii obținuți de atleții vrînceni au fost următorii: Petru Ursu – 1:14,36 (locul IV la individual), George Musteață – 1:14,39 (locul V la individual) și Florin Andronache – 1:15, 15 (locul VI la individual). În clasamentul la tineret, echipa LPS Focșani s-a clasat pe locul 5. „Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în realizarea acestei performanțe deosebite: conducerea Liceului cu Program Sportiv Focșani, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea, Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea și celor care sprijină atletismul vrâncean”, ne-a declarat antrenorul Marius Batog.
   „Competițiile au reprezentat criterii de selecție pentru ale competiții, cele de anul viitor și de anul acesta, inclusiv crosul european, ce va avea loc în 9 decembrie la Belgrad”
, a declarat, Traian Badea, vicepreședintele Federației Române de Atletism.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?