Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO: Grădiniţa din Odobeşti, pregătită să-i primească pe prichindei


   Cele trei corpuri de clădire aparținând Grădiniței cu Program Prelungit din Odobești au fost igienizate în vară, iar acum sunt pregătite să îi întâmpine pe cei mici. La această unitate de învățământ sunt înscriși 300 de copii, astfel că pentru primirea lor în bune condiții s-a muncit din greu.
   Potrivit reprezentanților acestei unități de învățământ, s-a făcut curățenie generală, au fost văruiți și vopsiți pereții și a fost recondiționat mobilierul, acolo unde a fost necesar. Lucrările de igienizare au fost susținute financiar de Primăria Odobești, care a alocat suma de aproximativ 5.000 lei. 
   Din 16 septembrie la această grădiniță vor învăța și două grupe de antepreșcolari, în cadrul programului „Un start bun în viață”. Acești copii au vârste cuprinse între 2 și 3 ani. „Sălile de grupă arată ca niște săli de basm, care își așteaptă prințișorii și prințesele. Cadrele didactice s-au mobilizat și se pregătesc intens ca în prima zi de școală să fie întâmpinați cum se cuvine”, a spus Veronica Batog, directoarea Grădiniței cu Program Prelungit din Odobești.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?