Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Echipa de fotbal a ISJ Vrancea a pierdut la penalty-uri în faţa Bucureştiului


   Selecționatele de fotbal ale Inspectoratelor Åžcolare din București și Vrancea s-au întâlnit marți, pe terenul sintetic al Liceului Mircea Eliade, pentru o partidă amicală. Prima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în ultima zi a lunii august, la Focșani. Partida disputată pe stadionul Milcovul a fost una cu multe reușite, cele două formații marcând câte patru goluri. 
   Echilibrul s-a menținut și la București, doar că mingea a intrat mai puțin în poartă, în cele 90 de minute de joc. Bucureștenii, cu o echipă cu nume inedit, „Portocala Mecanică” l-a avut în atac pe Dorin Stoican, directorul Åžcolii nr.162 din Capitală, vrâncean de origine. Acesta este de altfel inițiatorul dublei București – Vrancea. Prima repriză a apaținut gazdelor, însă numărul superior de ocazii a fost concretizat doar o singură dată. 
   Vrâncenii au început mult mai determinați repriza secundă și au reușit să restabilească egalitatea dintr-o lovitură de pedeapsă, transformată de Iulian Tăbăcaru. Cea mai mare ocazie a meciului a aparținut vrâncenilor. După un șut care a zguduit transversala, mingea a revenit în careul de 6 metri, unde se aflau doi atacanți vrânceni, însă portarul gazdelor, Borcan s-a opus cu succes la două șuturi consecutive, iar în cele din urmă mingea a fost degajată. Ultimele două ocazii importante ale meciului au aparținut gazdelor. 
   ISMB nu s-a lăsat mai prejos și a egalat situația în ceea ce privește mingile trimise în transversală, iar apoi Dorin Stoican, din 6 metri, l-a iertat pe Raul Cioran și a trimis mult peste poartă. După ultimul fluier al arbitrului s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Gazdele au punctat prin John David, Dorin Stoican, Nelu Pițilă și Daniel Mălăelea, în timp ce vrâncenii au înscris doar de trei ori prin Iulian Tăbăcaru, Mircea Lazăr și Paul Cioran. 
   Două lovituri au fost ratate, decisivă fiind intervenția portarului de la ISMB, Cristy Borcan, portarul bucureștean apărând cea de-a treia execuție vrânceană. ISJVn a evoluat cu: Raul Cioran – Robert Marafevici, Alin Chetreanu, Claudiu Carpen, Gabriel Bratu – Bănel Bărbieru, Paul Cioran, Mircea Lazăr, Ciprian Vrabie – Iulian Tăbăcaru, Daniel Bănică. Rezerve: Sergiu Irimia și Dănuț Irimia. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?