Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Copil nesupravegheat, accidentat pe strada Lupeni


   Un copil de patru ani, din comuna Măicănești, a fost accidentat, ieri dimineață, de un microbuz, care era condus de un bărbat de 40 de ani, din Focșani, după cum ne-au spus polițiștii. Accidentul s-a produs pe strada Lupeni, din municipiu. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în momentul accidentului, micuțul, care nu era însoțit de niciun adult, traversa strada printr-un loc care nu era marcat corespunzător. După ce a fost lovit de mașină, copilul a fost consultat de medici, care au precizat că nu a suferit răni grave.  
   Potrivit unor surse, la fața locului au ajuns imediat rudele copilului, care ar fi sărit la „gâtul” șoferului, deși acesta nu era vinovat de producerea accidentului. Au fost persoane care au susținut că micuțul ar fi fost trimis de mama sa la magazin, pentru a cumpăra cafea. 
   Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani continuă verificările în cazul acestui accident pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs și cine se face vinovat. În funcție de rezultatele verificărilor, vor lua și măsurile corespunzătoare. 

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?