Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Procesul medicului Vadim Beţişor, amânat


   Dosarul în care medicul Vadim Bețișor este acuzat de luare de mită, a fost amânat. La termenul de ieri al procesului, avocatul acestuia, Cristian Dragovici, a lipsit, având de susținut o altă cauză, aflată pe rolul Curții de Apel Galați. Judecarea dosarului a fost amânată cu trei săptămâni.
   Medicul, care lucra la Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea, este acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea că ar fi pretins și primit bani de  la un tânăr, pentru eliberarea unui certificat medical constatator al decesului mamei acestuia. Doctorul a fost chemat să constate decesul unei femei și pentru că ar fi vrut să elibereze certificatul două zile mai târziu, a fost rugat de rudele decedatei să îl completeze cât mai repede. Ca să rezolve situația, medicul ar fi solicitat bani.
   Deși i s-ar fi dat 200 de lei, medicul ar fi dat de înțeles că ar mai trebui ceva. Fiul defunctei, înainte de a-i da alți 300 de lei, l-a reclamat pe medic, fiind organizat  un flagrant. Bețișor a fost reținut, iar a doua zi a primit mandat de arestare preventivă pentru 15 zile. Împotriva acestei decizii medicul a formulat recurs, iar la Curtea de Apel Galați a fost pus în libertate.
   Pe parcursul cercetărilor, Bețișor a recunoscut parțial fapta, susținând că a primit banii, dar nu și că i-ar fi pretins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?