Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Un nou accident rutier cu români în Ungaria, soldat cu un mort şi doi răniţi


   Un român a murit și alți doi au fost răniți în urma unui accident rutier produs pe autostrada M7 din Ungaria, în direcția Budapesta – Slovenia, atutoturismul în care se aflau aceștia intrând într-un camion care circula regulamentar, informează MAE. „Consulatul General al României la Szeged a fost informat cu privire la producerea unui accident grav pe teritoriul Ungariei, pe raza localității Siofok, județul Somogy, în ziua de 1 septembrie 2013, în care au fost implicați 4 cetățeni români. Oficiul consular a întreprins demersurile necesare pe lângă autoritățile ungare în vederea obținerii unor informații suplimentare referitoare la incident”, infomează MAE.
   Conform datelor transmise, autoturismul condus de un cetățean român circula pe autostrada M7, în direcția Budapesta – Slovenia, când a intrat frontal într-un camion care circula regulamentar. „Åžoferul nu a fost rănit, însă, în autoturism se aflau alți trei cetățeni români, dintre care unul a decedat iar ceilalți doi au fost răniți. Oficiul consular păstrează permanent legătura atât cu cetățenii români implicați în accident și familiile acestora, cât și cu autoritățile locale, și este pregătit să acorde asistență consulară în limita competențelor”, se mai arată în comunicatul MAE.
   Tot duminică, MAE informa că patru români au fost implicați într-un accident grav de circulație pe autostrada M43 din Ungaria, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce șoferul a adormit la volan, trei dintre români aflându-se internați la spital, cu leziuni foarte grave. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?