Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Secară „chibiţul“ şi Neaţă „băbăciunea“ se bat pentru nimic


   Avem un rest de partid. Cum procedăm ? Hai, să tragem cu dinții de el, să apucăm halca cea mai putredă. Probabil așa gândesc cei câțiva pedeliști, care încă mai amușină pe la sediul partidului.
    Secară, deputatul intrat în Parlament la a treia strigare, sare la gâtul lui Neață, cel aflat într-un perpetuu concediu medical de la șefia Direcției Agricole, pe motiv de sindrom vertiginos. Deputatul îl face „băbăciune” pe Neață, sprijinindu-se pe un discurs al lui Blaga, deși Secară i-a ținut umbră lui Udrea în vacanța de vară. De vacanță se folosește Neață ca să pună și el un diagnostic (probabil a învățat câte ceva din concediul prelungit de Niki Moise la nesfârșit), spunând despre Secară că are „depresie post – concediu”. Concediu la Saint Tropez, completează șeful tineretului pedelist vrâncean, care-și apără „băbăciunea”  invitându-l pe parlamentarul la mâna a treia „să nu mai chibițeze din tribună”.
    Cei trei nu s-au întâlnit ca să discute față-n față, ca niște bărbați, ci se atacă prin comunicate de presă și /sau postări pe Facebook, spălând astfel în public zdrențele partidului-nimic. E o situație penibilă, caracteristică însă pedeliștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?